Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Παπανδρέου έφτιαξαν μπάντα και λένε τα κάλαντα

Εκτός από μια κοινή πορεία στην πολιτική, ο Ανδρέας Λοβέρδος και o Νίκος Παπανδρέου όπως φαίνεται έχουν και μια κοινή πορεία στην μουσική. Τα δύο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν μπάντα και μάλιστα συνηθίζουν να μαζεύονται σε στούντιο κάθε βδομάδα!

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον βλέπουμε στα ντραμς και μαζί του είναι και o Νίκος Παπανδρέου με την κιθάρα του. Τα χρέη τραγουδιστών έχουν αναλάβει ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρεα Λοβέρδου και η δικηγόρος Πηνελόπη Κλάρα.  Στο μπουζούκι είναι ο γιατρός – ακτινολόγος Χρήστος Παπαθανασόπουλος και στα πλήκτρα η Τατιάνα Δουβαρά.  Το όνομα της μπάντας τους είναι «Δεύτερη Ευκαιρία» και μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο. 

«Να τα πούμε; Ευχές για καλή χρονιά από τη μπάντα μας «Δεύτερη Ευκαιρία»!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 20