Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αδυναμία της Πολιτείας να προστατεύσει αποτελεσματικά τους πολίτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το παρών στη συνεδρίαση του προεδρείου των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία προοδευτική πολιτική εναλλακτική, που θα δώσει προοπτική στη νέα γενιά για μία κοινωνικά δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, τους θεσμούς και τη δημοκρατία» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο πρόεδρος του ΠΣΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ακόμη ότι «το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ανέδειξε την αδυναμία της Πολιτείας να προστατεύσει αποτελεσματικά τους πολίτες καθώς και την αποτυχία του επιτελικού κράτους, όπως ονομάζει ο πρωθυπουργός τον τρόπο διοίκησης της χώρας».

Προσέθεσε ότι οι εργασίες του προεδρείου ξεκίνησαν με μία συζήτηση για τη δίκαιη μετάβαση και την ενεργειακή φτώχεια. Επισήμανε την επίσκεψη στη ”Μέλισσα”, ένα κέντρο το οποίο βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες να ενσωματωθούν αλλά και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε επίσης ότι στη συζήτηση στο προεδρείο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών θα θέσει ζητήματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία, όπως τα προγράμματα κοινωνικής κατοικίας, που θα αποκλιμακώσουν το κόστος ζωής που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω των πολύ υψηλών ενοικίων καθώς και την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας για τους πιο ευάλωτους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8