Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ο πολιτευτής μας που αποχώρησε ήθελε να διοριστεί χωρίς να έχει τα προσόντα!

Απάντηση στον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Πατέρα που αποχώρησε με ηχηρό τρόπο έδωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σε έντονο ύφος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι με μία δισέλιδη αιχμηρή επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Τρικαλινός πολιτευτής Κώστας Πατέρας αποχώρησε από το κόμμα, κάνοντας λόγο για συνεργασία με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “μόνο για τις πολιτικές καρέκλες”, για “παρεοκρατία” και “ανατροπή υποσχέσεων και προγραμμάτων προς το λαό”.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στα Τρίκαλα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, καταφέρεται εναντίον την πολιτικής που ακολουθείται από τη συγκυβέρνηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως “προσχώρησα στο κόμμα, γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι θα φέρνατε στην πολιτική αρένα, Αρχές και Αξίες, που είχαν ξεχαστεί προ πολλού και ότι θα ήσασταν αντίθετος με τις μέχρι τότε καταστροφικές πολιτικές”.

“Αντίθετα”, όπως αναφέρεται στην επιστολή, “είστε ενάμιση χρόνο στην εξουσία και ούτε τα Μνημόνια σχίσατε, ούτε τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας ανακουφίσατε, αλλά φέρατε τρομερά μέτρα για όλους μας. Ανατρέψατε υποσχέσεις, ξεχάσατε τα προγράμματά σας, συνεργαστήκατε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να σώσετε δήθεν την πατρίδα αλλά μάλλον σώσατε την παρτίδα όλων σας…”. “Δεν αντιδράσατε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σχεδόν λησμονήσατε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που είναι η ισονομία, η ισότητα, η αξιοκρατία και η διαύγεια που λέγατε;”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19