Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άννα Βαγενά: «Πως αισθάνεσαι που είσαι σε κόμμα παιδεραστών;» – Χαρακόπουλος: «Ντροπή σου!»

Άννα Βαγενά: «Πως αισθάνεσαι που είσαι σε κόμμα παιδεραστών;» – Χαρακόπουλος: «Ντροπή σου!»

Τηλεφωνική συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο στον οποίο απευθυνόμενη είχε πει:«Πως αισθάνεσαι που είσαι σε κόμμα παιδεραστών;»

Η Άννα Βαγενά ζήτησε συγνώμμη από τον συνάδελφό της μετά από παρέμβαση Όλγας Γεροβασίλη.

Τα πράγματα ξέφυγαν στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση της άρσης ασυλίας του κ. Νίκου Παππά με τις αναφορές του σε παλαιότερες υποθέσεις παιδεραστίας (Νίκου Γεωργιάδη, Δημήτρη Λιγνάδη) αλλά και της πρόσφατης των Σεπολίων. Αυτές οι αναφορές προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις που καταγράφηκαν μεταξύ βουλευτών από τα έδρανα.

Σε έναν από αυτούς τους διαξιφισμούς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά φέρεται να είπε στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο: «πως αισθάνεσαι που είσαι σε κόμμα παιδεραστών;» με τον κ. Χαρακόπουλο να της απαντά σε έντονο ύφος: «τι είναι αυτά που λες. Ντροπή σου» και ζήτησε από την παρούσα στην  αίθουσα Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη να παρέμβει και να ανακαλέσει στην τάξη την κυρία Βαγενά.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο, λίγο αργότερα του τηλεφώνησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και του ζήτησε συγνώμη.​

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις