Πολιτική

Αντάρτικο Σηφουνάκη! Δεν ψηφίζει τον ΕΝΦΙΑ αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές

Έτοιμος να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ είναι ο Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος με επιστολή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζει ότι θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “ο νέος αυτός φόρος παράγει μια σειρά αδικίες και επιβαρύνει πολίτες που δεν θα έχουν τη φοροδοτική ικανότητα να ανταποκριθούν στις νέες υποχρεώσεις” και επισημαίνει ότι “οι παραλογισμοί του ΕΝΦΙΑ προφανώς και δεν αίρονται με την χρονική μετάθεση ή τη χρονική επιμήκυνση καταβολής των δόσεων”.

“Λυπάμαι αλλά φαίνεται ότι δεν έχει γίνει κατανοητό ότι η αλλοπρόσαλλη και χωρίς σε βάθος μελέτη της δυναμένης να υπομείνουν οι πολίτες φορολογικής πολιτικής οδήγησε η αξιωματική αντιπολίτευση να έρθει πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές και με τα “πασαλείμματα” που αν αληθεύουν οι πληροφορίες ετοιμάζονται ως βελτιώσεις του ΕΝΦΙΑ απλώς θα ενισχύσει καταλυτικά τις δυνάμεις της, δεδομένου ότι οι συνεπείς πολίτες αισθάνονται ότι πλέον δημεύεται η περιουσία τους”, σημειώνει ο κ. Σηφουνάκης, ζητώντας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο “ριζικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ υπόσχεται ο Τσίπρας – “Δεν θα προτείνουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας”

Με χαμηλότερες αντικειμενικές ο νέος ΕΝΦΙΑ – Όλες οι διορθώσεις και οι αλλαγές

ΕΝΦΙΑ: Η ΝΔ ζητά έκπτωση για τα μη ενοικιαζόμενα και μη ηλεκτροδοτούμενα κτίρια

ΕΝΦΙΑ: Τι θα γίνει με τα ημιτελή κτίρια και την έκπτωση στις ευπαθείς ομάδες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
265