Πολιτική

Αντί για Θεσσαλονίκη με τον Μητσοτάκη, σπίτι και… καραντίνα για Γεωργιάδη και Παπαθανάση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί ενόψει της ΔΕΘ. Αλλά ο κορονοϊός, όταν εκείνοι έκαναν σχέδια, τους… έβλεπε και γέλαγε.

Ο υπουργός και ο αναπληρωτής του δεν θα πάνε στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης θα πάνε ο καθένας σπίτι του και θα περιμένει να μάθει αν είναι θετικός στον κορονοϊό ή όχι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και ενώ, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες (02.09.2020) στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, έφυγαν για τα σπίτια τους όπου θα «μπουν» σε… καραντίνα και θα μείνουν σε απομόνωση στο έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν λέμε “μακριά από εμάς το ΠΑΣΟΚ”» – Αιχμές κατά Σαμαρά και σκληρή επίθεση σε Τσίπρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων εφόσον προκύψουν πρόσθετα έσοδα χωρίς νέους φόρους - Η αυτοκριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία και το μήνυμα για την ακρίβεια
Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη ΔΕΘ – «Πεταμένα λεφτά το rebranding», «έχει ροπή στο ψέμα»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος» - «Δεν τον είδαν, δεν τον ξέρουν», απαντά το ΠΑΣΟΚ για τον Γιώργο Σιακαντάρη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Τσίπρας στη ΔΕΘ: Κυβερνητική πρόταση, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ, μήνυμα κατά των προσωπικών στρατηγικών και το «Μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έθεσε ως εκλογικό στόχο την πρωτιά, υπερασπίστηκε το οικονομικό του πρόγραμμα και παρουσίασε τους όρους μιας προοδευτικής διακυβέρνησης - Η αυτοκριτική για το παρελθόν, τα 12 μίλια και οι αιχμές κατά Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
22
Τσίπρας από τη ΔΕΘ στο newsit.gr: «Ήμουν ανεκτικός σε προσωπικές στρατηγικές – Αυτό δεν θα επαναληφθεί»
Η απάντηση στην ερώτηση του Πέτρου Κατσάκου για στελέχη που κινούνται εκτός κομματικής γραμμής – «Έπαθα και έμαθα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα για ενότητα, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία στην ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
39
Ο Αδριανός Γολέμης, ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο διάστημα – Στο Παρίσι γράφτηκε ιστορία
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πιστεύω ότι ο Αδριανός, πέρα από τα πολύ ενδιαφέροντα πειράματα που θα διεξάγει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα αποτελέσει επίσης πηγή έμπνευσης για τα μικρά ελληνόπουλα»
διάστημα 22