Πολιτική

Αντώνη πρόσεχε τις μπανανόφλουδες

Αντωνάκη δυστυχώς τη διέπραξες. Α, όλα κι΄ όλα δεν θέλω αντιρρήσεις. Ξέρεις δα πόσο δίκαιος και αντικειμενικός είναι ο Κάλχας!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά την …πατάτα να μην παραδώσεις εσύ ο ίδιος αυτοπροσώπως και με γενναιότητα στον Τσίπρα, ήρθε η γκέλα με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Γιατί βρε παιδί μου, γιατί βρε Αντώνη; Δεν το περίμενα από εσένα ύστερα από τις διακηρύξεις και τις δημόσιες δεσμεύσεις για την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας.

Σε φόβισε η Μέρκελ; Σε πίεσαν οι άλλοι αρχηγοί; Μα, Αντώνη δεν είσαι πρωθυπουργός πια για να κάνεις τόσες υποχωρήσεις, ούτε έχεις ανάγκη να πας με αυτούς και να ζητάς να τηρήσει η ελληνική κυβέρνηση τις δεσμεύσεις.

Εντάξει δεν λέω εσύ τις υπέγραψες. Αλλά Αντώνη μου δεν είναι κακό να κάνεις αυτοκριτική. Εδώ ο Ανδρέας Παπανδρέου στο απόγειο της δόξας του είπε εκείνο το φοβερό mea culpa (πως τα έλεγε ο άτιμος! Γιατί άλλο είναι να πεις ένα μεγαλοπρεπές συγγνώμη και άλλο mea culpa. Δεν έχει την ίδια χάρη).

Ας έλεγες κι΄ εσύ στη Μέρκελ: Μου έβγαλες την ψυχή δύο χρόνια και ιδίως μετά τις ευρωεκλογές. Τώρα ήρθε η ώρα να σου δείξω εγώ. Ούτε αυτό βρε Αντώνη; Και είναι και αχώνευτη η φράου.

Ασε που έδωσες το δικαίωμα στους Καραμανλικούς να βγούν με το Σιούφα και να σου τα χώσουν, που δείχνει πως Αντώνη μου σε περιμένουν στη γωνία.

Καλά η Ντόρα. Ούτε να σε μυρίσει, ούτε να τη μυρίσεις, θέλετε. Οπότε τώρα παίρνει την εκδίκηση.

Αλλά και ο Μιχελάκης; Αν θυμάμαι εσύ τον έκανες βουλευτή, εσύ τον έκανες υπουργό. Τι, στο καλό. Κρατάει μανιάτικο που του στέρησες το υπουργιλίκι; Ας πρόσεχες Αντώνη.

Αλλά τουλάχιστον πρόσεχε τώρα βρε παιδί μου (μου επιτρέπεις τον πατρικό τόνο ε; Βλέπεις σε περνάω τρεις χιλιάδες χρόνια περίπου), γιατί οι …φίλοι σου στο κόμμα όλο μπανανόφλουδες θα σου πετάνε. Μία να πατήσεις και η Κουτσίκου θα σου ρίξει τη χαριστική βολή. Και δεν έχεις και το Μπαλτάκο να σε σώσει καημένε μου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 11
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 9