Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς από το Άγιο Όρος: «Πολλοί ρωτούν αν κάνω κόμμα και θα συνεχίσουν να ρωτάνε»

Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον γέροντα Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, ο οποίος του έδωσε την ευλογία του

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται από την Κυριακή (01/06/2025) ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έγινε δεκτός από τους μοναχούς στην Μονή Σίμωνος Πέτρας και στη Μονή Βατοπαιδίου.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr ο Αντώνης Σαμαράς διανυκτέρευσε την Κυριακή στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας στο Άγιο Όρος ενώ επισκέφθηκε και τον γέροντα Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου, ο οποίος του έδωσε την ευλογία του.

Ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός συμμετείχε στις ακολουθίες ενώ αναμένεται να έχει συναντήσεις και με άλλους ηγούμενους ιερών μονών.

Σε ερώτηση αν έχει σκοπό να ιδρύσει νέο κόμμα, δήλωσε με νόημα στους παριστάμενους πως «πολλοί ρωτούν αν κάνω κόμμα. Και θα συνεχίσουν να ρωτάνε».

Ο Αντώνης Σαμαράς θα διανυκτερεύσει στην Ιερά Μονή Σιμωνόπετρας, όπου και θα διανυκτέρευε, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο