Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Μεγάλο λάθος η εμφάνιση μαχητή του Αζόφ

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενοχλημένος από την εμφάνιση μαχητή του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή, κατά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εμφανίστηκε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

«Μεγάλο λάθος αυτό που έγινε», σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά το τέλος της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας έκανε… πάσα για να μιλήσουν στην ελληνική Βουλή δυο Έλληνες ομογενείς από τη Μαριούπολη. Μόνο που ο ένας από τους δυο δήλωσε… ευθαρσώς ότι μάχεται μαζί με το Τάγμα του Αζόφ, το νεοναζιστικό τάγμα που δρα κυρίως στην ανατολική Ουκρανία και τα τελευταία χρόνια (και πριν την ενσωμάτωσή του στον ουκρανικό στρατό το 2014) είχε κατηγορηθεί για θηριωδίες σε βάρος ρωσόφωνων και όχι μόνο.

Για την παρουσία του μαχητή του Αζόφ στην ελληνική Βουλή έχει ήδη η αντιπολίτευση έχει αντιδράσει με θυελλώδεις ανακοινώσεις, κάνοντας λόγο για “ντροπή”! 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21