Πολιτική

Ανυποχώρητος ο Σαρίδης: “Δεν ζητάω συγγνώμη, ούτε αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων”

Ανένδοτος να ζητήσει συγγνώμη εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης για το πρόβλημα που του καταλογίζεται ότι δημιούργησε στους κόλπους του κόμματος με την παραίτησή του από την θέση του γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του συναδέλφου του, Δημήτρη Καβαδέλλα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η στάση αυτή του Γιάννη Σαρίδη επιτείνει το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ενώ εκτιμάται ότι έρχεται πιο κοντά η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή.

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ είπε ότι “το θέμα της διαγραφής μου είναι θέμα που αφορά τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη” και ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται ο ίδιος να παραιτηθεί και να παραδώσει στο κόμμα την έδρα του.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.
Ο πρόεδρος της ΕΚ, Βασίλης Λεβέντης, πάντως, φέρεται να έχει και νέο «πονοκέφαλο», καθώς και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εξέφρασε αγωνία για την πορεία του κόμματος εν όψει εκλογών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ακρίβεια, διαφθορά και θεσμούς – Ειδικές αναφορές στα προβλήματα της Λέσβου, του πρωτογενούς τομέα, του μεταφορικού ισοδύναμου και της δημόσιας υγείας
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
33
Κύμα παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά και άλλα 5 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας
Οι παραιτηθέντες υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε ένα κόμμα όπου, όπως αναφέρουν, «η μειοψηφία επιδιώκει να καταστρατηγήσει τις δημοκρατικά ειλημμένες αποφάσεις»
Αναστασία Σαπουνά 8
Ο Στέφανος Κασσελάκης «τρολάρει» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραιτούνται – «Να σας γράψω συστατική επιστολή για τον ιδιωτικό τομέα»
Με καυστική διάθεση σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές του κόμματος να παραιτούνται...
Ο Στέφανος Κασσελάκης 17