Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απάντηση Μαστρογιάννη στην επίθεση της Μεγαλοοικονόμου: Στη δημοσιότητα έγγραφο της συνεργασίας τους! [pic]

Μεγαλοοικονόμου Μαστρογιάννης

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18.05.2018) στο καφενείο της Βουλής, με την επίθεση που δέχθηκε από την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, απάντησε ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστρογιάννης.

Ο κ. Μαστρογιάννης προχώρησε σε δηλώσεις για το πρωτοφανές περιστατικό και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο που αποδείκνύει πως υπήρξε συνεργάτης της κυρίας Μεγαλοοικονόμου.

“Δυστυχώς με τέτοια γεγονότα, όπως το σημερινό, υποβιβάζεται η Ελληνική Βουλή και θλίβομαι για αυτό πάρα πολύ! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα οι βουλευτές είναι υπόχρεοι να προσφέρουν μέσω του κοινοβουλευτικού τους έργο και τίποτα παραπάνω.
Επειδή ενημερώθηκα ότι ποτέ δεν με γνώριζε η κ. Μεγαλοοικονόμου με αναγκάζει να δημοσιεύσω την συνεργασία μας, διότι προσβάλει την προσωπικότητα μου.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Λεβέντη που με τίμησε στο ψηφοδέλτιο του.
Θα συνεχίζω να μάχομαι για το καλό της Ελλάδας μας”.

Το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα

Χαμός στο καφενείο της Βουλής

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, ο δημοσιογράφος, ο οποίος ήταν στις προηγούμενες εκλογές πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων στον Νομό Εύβοιας, υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, η ίδια το διαψεύδει.

Όταν η κ. Μεγαλοοικονόμου τον είδε στο καφενείο της Βουλής, του ζήτησε να βγει έξω, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Σε εκείνο το σημείο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα πορτοφόλι και κάρτες. Την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής που αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να λήξει το επεισόδιο.

Ακολουθούν οι διάλογοι, όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και τους μεταδίδουν τα «Παραπολιτικά»

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιανθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Δημοσιογράφος: Δεν παω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ.

Δημοσιογράφος: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια.

Με πληροφορίες από ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις