Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απάντηση Παυλόπουλου σε Λεβέντη

Παυλόπουλος Λεβέντης
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε στον Βασίλη Λεβέντη για την αλλαγή φύλου. Τι είχε ζητήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Απαντητική επιστολή από τον Προκόπη Παυλόπουλο στον Βασίλη Λεβέντη σχετικά με το αίτημα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για το θέμα της αλλαγής φύλου από τα 15.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με επιστολή του στον επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, του απαντά σχετικά με το αίτημά του να μην υπογράψει το νόμο για την αλλαγή φύλου από τα 15.

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε στείλει επιστολή στον ΠτΔ και ζητούσε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να μην υπογράψει και να μην κυρώσει το νόμο που ψήφισε η Βουλή για την αλλαγή φύλου από τα 15. Του ζητούσε, επίσης, να τον επιστρέψει στην Βουλή, προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση.

Η απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απάντησε στον Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντάς του πως θα λάβει υπόψη την επιστολή του, όπως θεσμικά οφείλει, αλλά μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος για τα καθήκοντά του.

Η επιστολή Παυλόπουλου

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Απαντώντας στην από 11.10.2017 επιστολή σας, σας ενημερώνω ότι θα την λάβω, ως οφείλω θεσμικώς, υπόψη μου κατά την άσκηση της συγκεκριμένης αρμοδιότητάς μου, πάντοτε όμως εντός του κανονιστικού πλαισίου που οριοθετεί το Σύνταγμα ως προς την άσκηση των εν γένει αρμοδιοτήτων μου.

Με εκτίμηση
Προκόπιος Παυλόπουλος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις