Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ με “καρφιά” για Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο: “Φωνάζει ο κλέφτης”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να δώσω στοιχεία για τον Βενιζέλο” αναφέρει ο πρώην “τσάρος της οικονομίας”, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο βιβλίο του, με τον ΣΥΡΙΖΑ να… σηκώνει το γάντι! Αιχμηρή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου.

Ένα βιβλίο που άρχισε να γράφεται (στα αγγλικά) μετά τις εκλογές του 2012, όταν πια ο συγγραφέας του Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ήταν βουλευτής και σταμάτησε όταν ξέσπασε η θύελλα του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ και ήρθε το Ειδικό Δικαστήριο. Ο λόγος για το “Game Over” του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου, ανήμερα της ημέρας που έχει μείνει στη… σύγχρονη ελληνική ιστορία ως «ημέρα του Καστελορίζου» εξαιτίας του διαγγέλματος του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με το οποίο ανακοινώθηκε η ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Ανάμεσα στα πολλά… ζουμερά σημεία από τα πρώτα αποσπάσματα του βιβλίου, αυτό που ξεχωρίζει είναι μία μικρή… βόμβα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ είχε δυο συναντήσεις: μια με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και άλλη μια με «ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου».

Απάντηση!

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη έρθει η απάντηση. Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου αναφέρει: “Τα δύο πιο αναξιόπιστα πρόσωπα της υπόθεσης «λίστα Λαγκάρντ», ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Βενιζέλος, εξακολουθούν να χρωστάνε μια καθαρή απάντηση για το πώς, την ώρα που φόρτωναν τεράστια βάρη στους Έλληνες πολίτες, εξαφάνιζαν τις λίστες μαύρου χρήματος σε συρτάρια, για να καλύψουν συγγενικά τους πρόσωπα, κολλητούς τους φίλους και πολιτικούς τους συνεργάτες. Αντί για αυτό, προσπαθούν να βγάλουν λάδι ο καθένας τον εαυτό του, κόβοντας και ράβοντας σενάρια συνωμοσίας. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης“.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε