Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτάκη με… Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μηνύματα... για όλα στην ομιλία που απηύθυνε στην Ρόδο και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με μια αιχμηρή ανακοίνωση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αρκετά προεκλογικά μηνύματα και αρκετή… επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το προεκλογικό στίγμα από την Ρόδο για την Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα… σηκώνει το γάντι και απαντά με μια αιχμηρή ανακοίνωση.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες.

[read4more]

Ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο.

Ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό.

Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Ζίμενς, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων.

Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους.

Για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο «κόφτης», ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, κι ότι, τελικά, μειώθηκαν κι οι συντάξεις…

Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8