Πολιτική

Απέλυσε τον Χρυσαυγίτη που ξυλοκόπησε φοιτητή ο Μιχαλολιάκος!

Την απόλυση του Χρήστου Ζέρβα, εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την άγρια επίθεση σε βάρος του φοιτητή στην περιοχή των Ελληνορώσων, φέρεται να υπέγραψε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χρυσή Αυγή και ο αρχηγός της, φαίνεται πως προσπαθούν να υποστηρίξουν την “γραμμή” που κράτησαν από την πρώτη στιγμή και έλεγε πως “Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται” αντιμετωπίζοντας την επίθεση του υπεύθυνου ασφαλείας των γραφείων της και μετακλητού στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου, ως “μεμονωμένο περιστατικό”.

Ο Χρήστος Ζέρβας, εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, έχει ήδη παραπεμφθεί για οριστική απόλυση και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής με απόφαση του Νίκου Βούτση. Παρά την πράξη απόλυσης που υπέγραψε ωστόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η διαδικασία παραπομπής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής συνεχίζει να αποτελεί μια ανεξάρτητη διαδικασία, σύμφωνα με κοινοβουλευτική πηγή, η οποία επισημαίνει ότι ο υπαλληλικός κώδικας προβλέπει ακόμη και την επιβολή του μέτρου της αναδρομικής επιστροφής μισθών.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές ο γγ της Χρυσής Αυγής φαίνεται να υπέγραψε με χθεσινή ημερομηνία αλλά με σημερινό αριθμό πρωτοκόλλου την πράξη απόλυσης του Χρήστου Ζέρβα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 73