Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει φάση «επώδυνης εγκυμοσύνης»

Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει φάση «επώδυνης εγκυμοσύνης»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σημειώνοντας ότι ο Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα, ενώ είπε ότι υπήρχαν λόγοι για τις διαγραφές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘επώδυνη εγκυμοσύνη’, ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», ανέφερε ο Ευάγγελος Αποστολάκης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Οταν ρωτήθηκε για την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλέιδη Τσακαλώτου ο ίδιος δήλωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης χαρακτηριστικά.

Μίλησε και για το θέμα των διαγραφών και υπερασπίστηκε τις αποφάσεις Κασσελάκη «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εξελέγει ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις