Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν κάνει το παιδί, είμαι έτοιμος να γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Του μίλησα του Στέφανου Κασσελάκη, και μετά άρχισα να τα λέω δημόσια μήπως τα ακούσει και αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε, μόνος του καταστράφηκε», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, τον αρχηγό του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη αλλά και την πιθανότητα να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, μίλησε σήμερα το πρωί (21.09.2024) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο γνωστός ηθοποιός που ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του «επιτέθηκε» στον Στέφανο Κασσελάκη σχολιάζοντας πως «δεν κάνει» για αρχηγός του κόμματος.

«Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή στο κόμμα και στην Αριστερά, και πρέπει όλοι με μια έξωθεν μαρτυρία, που δίνεται το δικαίωμα να μπορώ να επιλεγώ. Θέλω να βάλω πλάτη. Δεν είναι αυτοσκοπός η προσωπική μου ανέλιξη με το να γίνω πρόεδρος.

Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, πάντα με την αρωγή των οργάνων και των συντρόφων μου. Δεν είπα πως θα στηρίξω τον Παύλο Πολάκη. Με ρωτήσαν αν θα τον στηρίξω και είπα “σαφώς”. Αν είναι ο Κασσελάκης υποψήφιος και κάποιος άλλος στον β’ γύρο, θα πάω με τον οποιονδήποτε “άλλο”», είπε.

«Αν βγει ο κ. Κασσελάκης εκλεγεί, δεν θα παραγοντίσω, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω. Θα ήθελα ο Αλέξης Τσίπρας να επιστρέψει χθες. Δεν θα τον κρίνω δημόσια ποτέ. Βεβαίως κάναμε λάθος που στηρίξαμε τον Στέφανος Κασσελάκη.

Του μίλησα του Κασσελάκη, και μετά άρχισα να τα λέω δημόσια μήπως τα ακούσει και αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε, μόνος του καταστράφηκε», συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ο κόσμος πεινάει και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει επίδειξη πλούτου»

Σχετικά με την έντονη προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε:

«Δεν μας πείραξε η σχέση του κ. Κασσελάκη, δεν μας ενόχλησε ποτέ, ούτε έδειχνε τα σπίτια του. Εγώ δεν γνώριζα τον Στέφανο Κασσελάκη, τον γνώρισα ως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γίνεται ο αρχηγός της Αριστεράς να κάνει επίδειξη πλούτου. Ο κόσμος πεινάει, πρέπει να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις. Όταν ο Κασσελάκης είπε για κουκουλοφόρους, έπρεπε να τον μαζέψει η αστυνομία, να του κάνουν μήνυση.

Άνθρωποι έχουν φάει ξύλο, έχουν πάει οι γονείς τους στην Γυάρο. Είναι αλαζονικός και το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που μιλάει κι απευθύνεται στον κόσμο και στους δημοσιογράφους.

Του δώσαμε εξουσία σε κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα, με αυτή την ιστορία, και αυτός δεν έκανε τίποτα άλλο από το να είναι νάρκισσος. Δεν ξέρω αν έκανε bullying στην Νοτοπούλου, αλλά δεν την αμφισβητώ», συμπλήρωσε.

«Ας πάρει τον Σπηλιωτόπουλο και τον Αντώναρο και να πάνε όπου θέλουν. Εδώ είναι Αριστερά. Δεν κάνει το παιδί, δεν κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν είναι ότι μετανιώνει, δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται.

Ας πούμε ότι πίσω από την πρόταση μομφής είναι ο Τσίπρας, τι, θα κατηγορήσουμε τον Τσίπρα ότι νοιάζεται το κόμμα του; Να αφήσουμε το κόμμα να ξεφτιλιστεί εντελώς; Έπαινος του αξίζει», δήλωσε κλείνοντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ): Με 300 + 1 υπογραφές στον Άρειο Πάγο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Πρόσωπα από την πανεπιστημιακή κοινότητα, τον πολιτισμό, τη Δικαιοσύνη, την Υγεία, την Αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό συνυπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη - Τα ονόματα
Αλέξης Τσίπρας
Φρέντι Μπελέρης για τα περί εμπλοκής Κούσνερ στην επένδυση στην Αλβανία: Bάζουν έναν «μπαμπούλα» για να μην αντιδρά ο κόσμος
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε αυθαιρεσίες στην τουριστική επένδυση κοντά στην Αυλώνα και μίλησε για έλλειψη διαφάνειας από την κυβέρνηση Ράμα
Φρέντι Μπελέρης
Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα μετά τις δηλώσεις για μετεκλογική συνεργασία με το κόμμα Τσίπρα - «Σεβασμός στην αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ»
«Να δώσουμε μάχη στις εκλογές για το ΠΑΣΟΚ και να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με τις προοδευτικές δυνάμεις για προγραμματικές συγκλίσεις», έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων
Χάρης Δούκας
5