Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Η Singular Logic θα τα συγκεντρώσει και θα τα παρουσιάσει

Η Singular Logic θα αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εταιρεία, είναι μέλος του Marfin Investment Group (MIG), και το όνομά της έχει ταυτιστεί απόλυτα με τις εκλογές, καθώς αποτελεί το σταθερό συνεργάτη του υπουργείου Εσωτερικών για τη μηχανογραφική επεξεργασία των αποτελεσμάτων όλων ανεξαιρέτως των εκλογικών αναμετρήσεων από το 1981 και μετά (Εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές και Δημοτικές), καθώς και του πρόσφατου δημοψηφίσματος.

Για τις υπηρεσίες της η εταιρεία θα εισπράξει 2.398.500 ευρώ.

Εκτός από τη λειτουργία κεντρικού συστήµατος για τη συγκέντρωση και µετάδοση των αποτελεσµάτων, η ανάδοχος εταιρεία αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη δικτύου εκλογών για δηµόσιους φορείς µέσω σύνδεσης με το “Σύζευξις”, καθώς και για την ΕΡΤ, τα κόµµατα και τα ραδιόφωνα, την παροχή εξοπλισµού (υπολογιστές, εκτυπωτές και επικοινωνιακός εξοπλισµός) για όλα τα σηµεία του δικτύου των εκλογών (υπουργείο Εσωτερικών, Κέντρο Τύπου, ΕΡΤ, κόµµατα, ραδιόφωνα), τη συγκέντρωση αποτελεσµάτων µέσω SRT (σύστημα αποστολής αποτελεσμάτων μέσω κινητού από περίπου 4.800 εκλογικά τµήµατα) κ.α.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 12
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 15
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16