Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Ζουράρις: “Δεν έχω ιδέα γιατί κάποιος να ψηφίσει ΑΝ.ΕΛ.

Αποκαλυπτικός ήταν ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις σχετικά με τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και το κόμμα του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Ζουράρις μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν έχει ιδέα γιατί να ψηφίσει κάποιος τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ίδιο.

Μάλιστα, προέβλεψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με διαφορά που θα φτάσει τις 3 με 4 ποσοστιαίες μονάδες.

Παραδέχθηκε δε πως παρακολούθησε μόνο 15 λεπτά το debate των πολιτικών αρχηγών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν σαν να βλέπει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνας και Κολοπετινίτσας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 11