Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: Κανένα θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Αποτελέσματα εκλογών: Κανένα θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Το στίγμα της κατάστασης στο εσωτερικό της ΝΔ έδωσε η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και την ήττα του κόμματος με 7,5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός έδωσε στον κ. Τσίπρα την εντολή να εφαρμόσει το μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε», τόνισε ο Ντόρα Μπακογιάννη φθάνοντας στα γραφεία της ΝΔ.
Η κ Μπακογιάννη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως ο ελληνικός λαός κατέταξε την ΝΔ στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως είπε η ΝΔ συντεταγμένη και ενωμένη θα ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό .
Σε ερώτηση αν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ η κ. Μπακογιάννη είπε όχι.

Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης νωρίτερα δήλωσε ότι η ΝΔ έδωσε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια και πολιτισμένα.
Συνέχισε αναφέροντας ότι “το αποτέλεσμα διαμορφώνεται με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και τον συγχαίρω γι αυτό. Τον Ιανουάριο κάποιοι νομίζανε ότι θα διαλυθούμε και ότι μας τελειώσανε. Δεν διαλυθήκαμε, αντίθετα παραμένουμε πυλώνας σταθερότητας”.

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει θέμα αρχηγού στη ΝΔ απάντησε ότι “αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους, προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης”.
Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα συμμετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα απάντησε “έχετε καμία πληροφορία;”, εννοώντας ότι η πρωτοβουλία είναι στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώτο κόμμα.

Δείτε όλα τα Live αποτελέσματα εκλογών 2015

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε