Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας δίνει συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο!

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνει συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας! Με μία μικρή... παράλειψη, ωστόσο, αλλά τουλάχιστον για λίγο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι κάλπες έχουν κλείσει και τα πρώτα αποτελέσματα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας “δίνουν και παίρνουν”! Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξακολουθούν να εκφράζουν σιγουριά για νίκη, ωστόσο στον… χορό μπήκε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας!

Ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στον πρώτο γύρο των εκλογών στη ΝΔ πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, έστειλε… συγχαρητήριο tweet!

Στο οποίο, συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιον αναφέρεται! Γράφει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: “Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!”.

Αν πρέπει, πάντως, να “ψάξουμε” στις λέξεις, θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχουν κάποιες… ομοιότητες στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, αφού το πρωί της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μόλις ψήφισε στην Κηφισιά, τόνισε πως η επόμενη μέρα θα βρει τη Νέας Δημοκρατία “όχι μόνο ενωμένη, αλλά και ανανεωμένη“…

Δείτε το tweet του Απόστολου Τζιτζικώστα

 

Λίγο αργότερα βέβαια, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με νέο “τιτίβισμα”, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
«Όποιος ισχυρίζεται από οποιοδήποτε κόμμα ότι μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει ή να μειώσει ως διά μαγείας την ακρίβεια, απλά κοροϊδεύει τον κόσμο»
Ο Παύλος Μαρινάκης
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη: «Η Ελλάδα της Δεξιάς “προεδρεύει” σήμερα στην Ευρώπη στους χαμηλούς μισθούς»
To κόμμα Τσίπρα υπενθυμίζει τη διαδρομή του ΥΠΟΙΚ από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και κάνοντας λόγο για μεταπήδηση στη «χρυσή παρέα» του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 8