Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας δίνει συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνει συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας! Με μία μικρή… παράλειψη, ωστόσο, αλλά τουλάχιστον για λίγο!

Οι κάλπες έχουν κλείσει και τα πρώτα αποτελέσματα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας “δίνουν και παίρνουν”! Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξακολουθούν να εκφράζουν σιγουριά για νίκη, ωστόσο στον… χορό μπήκε και ο Απόστολος Τζιτζικώστας!

Ο εκ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στον πρώτο γύρο των εκλογών στη ΝΔ πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση, έστειλε… συγχαρητήριο tweet!

Στο οποίο, συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιον αναφέρεται! Γράφει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: “Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!”.

Αν πρέπει, πάντως, να “ψάξουμε” στις λέξεις, θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχουν κάποιες… ομοιότητες στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, αφού το πρωί της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μόλις ψήφισε στην Κηφισιά, τόνισε πως η επόμενη μέρα θα βρει τη Νέας Δημοκρατία “όχι μόνο ενωμένη, αλλά και ανανεωμένη“…

Δείτε το tweet του Απόστολου Τζιτζικώστα

 

Λίγο αργότερα βέβαια, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με νέο “τιτίβισμα”, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε