Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά – Ακόμα να φτάσουν τα φαξ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά – Ακόμα να φτάσουν τα φαξ

Τα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας εξελλίσονται τελικά σε ανέκδοτο, καθώς μέχρι τώρα επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την ΚΕΦΕ, με τη δικαιολογία πως περιμένουν αυτά τα φαξ ακόμα.

Δεν έχει τέλος το αλαλούμ με το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και τα τελικά στοιχεία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή. Από το βράδυ της Κυριακής, πήγαν το πρωί της Δευτέρας, μετά το μεσημέρι, μετά το βράδυ, μετά το πρωί της Τρίτης, μετά το βράδυ της Τρίτης, αλλά πλέον βαρέθηκε και ο λευκός καπνός.

Ωστόσο, σύμφωνα μόνο με πληροφορίες που δίνονται από τις λεγόμενες διαρροές, ο κ. Μεϊμαράκης λαμβάνει ένα ποσοστό γύρο στο 40,2%, ο κ. Μητσοτάκης κοντά στο 28,2%, ο κ. Τζιτζικώστας στο 20,40% και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο 11,10%.

Ακόμα είναι άγνωστο πόσα εκλογικά τμήματα απομένουν ακόμα και από που περιμένουν αυτά τα περιβόητα φαξ για να δοθεί τελικά το τελικό αποτέλεσμα και να σταματήσει η κοροϊδία των 400.000 ψηφοφόρων που τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους.

Η αργοπορία έχει προκαλέσει οργή στους ψηφοφόρους αλλά και εκνευρισμό στα επιτελεία των υποψηφίων και κυρίως των δύο νικητών. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης με tweet του δήλωσε πως “η ιστορία των φαξ δείχνει ότι οργανωτικά μείναμε στον 20ο αιώνα”.

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε