Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: Θρίλερ για γερά νεύρα στην Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη

Σε απόλυτο εκλογικό θρίλερ έχει μετατραπεί η μάχη για τον δήμο στην Θεσσαλονίκη, με τον Νίκο Ταχιάο να περιμένει αντίπαλο και τους κ.κ. Ζέρβα και Ορφανό να “κονταροχτυπιούνται”!

Κάποιοι “βγήκαν” από την πρώτη Κυριακή, κάποιοι… πήγαν σπίτι τους την ίδια μέρα και κάποιοι άλλοι δίνουν μάχη στήθος με στήθος μέχρι και την τελευταία στιγμή! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Θεσσαλονίκη…

Το απόλυτο θρίλερ στην Θεσσαλονίκη

Για δεύτερη βραδιά μαίνεται το μεγαλύτερο θρίλερ των δημοτικών εκλογών, που δεν είναι άλλο από την μάχη για τη δεύτερη θέση στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάος έχει «κλειδώσει» την πρωτιά, με ποσοστό 22,35%. Ωστόσο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μάχη για τη δεύτερη θέση και το ποιος θα βρεθεί απέναντί του, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την άλλη Κυριακή.

Είναι ενδεικτικό πως στο 90,74% της ενσωμάτωσης, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μόλις 320 ψήφοι χωρίζουν τον Κώστα Ζέρβα και τον Γιώργο Ορφανό!

Ο κ. Ζέρβας είναι στη δεύτερη θέση με 16.589 ψήφους, αλλά ο κ. Ορφανός είναι πολύ κοντά, με 16.269 ψήφους.

Όσο για την Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι εκτός μάχης, καθώς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 15.118 ψήφους. Και όλα αυτά, ενώ απομένουν να καταμετρηθούν και να ενσωματωθούν οι ψήφοι σε 44 εκλογικά τμήματα.

Δείτε τι συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις