Πολιτική

Αποχωρεί υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ. από την κούρσα;

Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια και η φημολογία πως ένας από τους 4 υποψήφιους για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας ίσως να αποχωρήσει από την κούρσα και τελικά στις 20 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν ανάμεσα σε τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και ένας εκ των 4 υποψηφίων συζητά και το ενδεχόμενο να μην κατέβει τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως, το παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και δημοσκοπήσεις που πιθανότατα θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο εσωτερικό.

Ενδεικτικό του παρασκηνίου είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να έχει συναντηθεί ήδη με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά και τον κ. Τζιτζικώστα. Αυτή η δεύτερη συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Καραμανλής στην αρχή της διαδικασίας ήταν αρνητικός προς την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 13
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17