Πολιτική

Αποχωρεί υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ. από την κούρσα;

Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια και η φημολογία πως ένας από τους 4 υποψήφιους για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας ίσως να αποχωρήσει από την κούρσα και τελικά στις 20 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν ανάμεσα σε τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και ένας εκ των 4 υποψηφίων συζητά και το ενδεχόμενο να μην κατέβει τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντως, το παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και δημοσκοπήσεις που πιθανότατα θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο εσωτερικό.

Ενδεικτικό του παρασκηνίου είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να έχει συναντηθεί ήδη με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά και τον κ. Τζιτζικώστα. Αυτή η δεύτερη συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Καραμανλής στην αρχή της διαδικασίας ήταν αρνητικός προς την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 16
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 4
Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή με αναστολή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Στέφανου Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι «δεν είχε δόλο» - Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης
Eurokinissi 36
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1