Πολιτική

“Άριστος καταδρομέας” ο γιος πασίγνωστου πρώην υπουργού!

Προτίμησε και επέλεξε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές δυνάμεις, με την εντατική, συνεχή, σκληρή και επίπονη εκπαίδευση. Έγινε καταδρομέας αντί να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο γραφείο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σκανδαλίδη. Ένα νέο επιστήμονα, ο οποίος πλέον είναι καταδρομέας! Και γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο καταδρομέας γιος του Κώστα Σκανδαλίδη

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα άριστο καταδρομέα. Έχει, μάλιστα, κάνει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και στη φιλοσοφία, έχοντας επιπλέον μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον διακρίνουν οι αστείρευτες σωματικές και ψυχικές ικανότητες, αλλά και η λεβεντιά και η σεμνότητα.

Ο νεαρός Γιώργος υπηρετεί τη θητεία του σε Μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Κω. Την ιδιαιτέρα πατρίδα του πατέρα του. Επανδρώνει με άλλους συναδέλφους  στα πλαίσια της επιχειρησιακής ετοιμότητας ακριτικές μικρονησίδες.

Ο φακός του kalymnos-news.gr απαθανάτισε το Γιώργο Σκανδαλίδη να παρελαύνει με τα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στον νησί Κω την 7η Μαρτίου 2018. Η παρέλαση έγινε στα πλαίσια εορτασμού της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Δείτε την φωτογραφία

καταδρομέας

Πηγή: kalymnos-news.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Αποχαιρετούμε με συγκίνηση την κοσμοπολίτισσα της σκέψης με την ελληνική καρδιά
«Μας αφήνει πανάκριβη κληρονομιά, το έργο και τις σκέψεις της», επισημαίνει ο πρωθυπουργός στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια της κορυφαίας ιστορικού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κόντρα Καραγκούνη με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: «Εμπλέκεται η κυβέρνηση»
Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε 1.218 ελέγχους το 2025 στην περιοχή των Τρικάλων και τέσσερις στην μπισκοτοβιομηχανία - Η πρόεδρος της Πλεύσης μίλησε για «χαρακτηριστικά συγκάλυψης» και εμπλοκή πολιτικών προσώπων
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Να μην χαρίσουμε την έννοια της ασφάλειας σε αυτούς που την δολοφονούν» – Η παρουσίαση της «Ιθάκης» στη Λάρισα
Συζήτησαν Καλογιάννης, Καραβάνα, Λαζαρίδης, Τουμασάτου, Τσουκαρέλης, με συντονιστές Γιαννακόπουλο και Τασούλη - Ακολούθησε ομιλία του πρώην πρωθυπουργού
Αλέξης Τσίπρας 8