Πολιτική

“Άριστος καταδρομέας” ο γιος πασίγνωστου πρώην υπουργού!

Προτίμησε και επέλεξε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές δυνάμεις, με την εντατική, συνεχή, σκληρή και επίπονη εκπαίδευση. Έγινε καταδρομέας αντί να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο γραφείο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σκανδαλίδη. Ένα νέο επιστήμονα, ο οποίος πλέον είναι καταδρομέας! Και γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη.

Ο καταδρομέας γιος του Κώστα Σκανδαλίδη

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα άριστο καταδρομέα. Έχει, μάλιστα, κάνει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και στη φιλοσοφία, έχοντας επιπλέον μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον διακρίνουν οι αστείρευτες σωματικές και ψυχικές ικανότητες, αλλά και η λεβεντιά και η σεμνότητα.

Ο νεαρός Γιώργος υπηρετεί τη θητεία του σε Μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στη Κω. Την ιδιαιτέρα πατρίδα του πατέρα του. Επανδρώνει με άλλους συναδέλφους  στα πλαίσια της επιχειρησιακής ετοιμότητας ακριτικές μικρονησίδες.

Ο φακός του kalymnos-news.gr απαθανάτισε το Γιώργο Σκανδαλίδη να παρελαύνει με τα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων στον νησί Κω την 7η Μαρτίου 2018. Η παρέλαση έγινε στα πλαίσια εορτασμού της 70ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Δείτε την φωτογραφία

καταδρομέας

Πηγή: kalymnos-news.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι
Χριστούγεννα με τους ψηφοφόρους για τους βουλευτές της ΝΔ: Τα εκλογικά σενάρια και τα «νέα κόμματα»
Η Ν.Δ. βρίσκεται πολύ μακριά από την αυτοδυναμία και ακόμη περισσότερο από το ποσοστό του 40,56% που είχε συγκεντρώσει στις εθνικές εκλογές του 2023, όταν είχε εκλέξει 158 βουλευτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό