Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρκάς: Non stop “τρολάρισμα” στον Τσίπρα!

Αρκάς
Φωτογραφία από Facebook / ARKAS -The Original Page

Δεν σταματά να ασχολείται με τον… πιτσιρικά Αλέξη Τσίπρα ο Αρκάς, ο οποίος με νέο σκίτσο του ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό με “όπλο” τα… παιδικά του χρόνια.

Ο Αρκάς… λανσάρει μια νέα σειρά σκίτσων, με τα οποία επιτίθεται στον “πρωθυπουργό”. Σε κανένα εξ αυτών δεν έχει αναφερθεί προσωπικά στον… σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο… όλα “δείχνουν” εκείνον.

Τόσο η φυσιογνωμία του “πιτσιρικά” πρωθυπουργού, όσο και οι “φαρμακερές” ατάκες. Όλα συνοδεύονται από μία λεζάντα, η οποία κάπως… διαφοροποιείται.

Χθες, Δευτέρα 18.02.2019, τα δύο σκίτσα που “ανέβηκαν” στην επίσημη σελίδα του γνωστού σκιτσογράφου στο Facebook, είχαν την εξής λεζάντα: «Σκηνή από τα παιδικά χρόνια του πρωθυπουργού».

Το νέο, σημερινό σκίτσο, αναφέρει στην λεζάντα: «Σκηνές από τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού». Αυτό το “ενός” μπορεί να… αποπνέει μια απόπειρα “αποστασιοποίησης” από… πράγματα και καταστάσεις.

Όπως και να έχει πάντως, ο Αρκάς… ξαναχτυπά και το νέο σκίτσο δείχνει τον “πιτσιρικά” πρωθυπουργό να να λέει σε τρεις φίλους του, οι οποίοι τον περιμένουν με μια μπάλα στα πόδια: “Διαπραγματεύτηκα με τους αντιπάλους και δεν θα χρειαστεί να παίξουμε!.. Χάσαμε ήδη!”.

Δείτε το νέο σκίτσο που ανήρτησε ο Αρκάς

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Dienstag, 19. Februar 2019

Δείτε τα δύο προηγούμενα σκίτσα που υπέγραφε ο γνωστός σκιτσογράφος

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Montag, 18. Februar 2019

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Montag, 18. Februar 2019

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις