Πολιτική

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ήταν ειλικρινής κι αυθόρμητος στη συνάντησή μας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στις ΗΠΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν ειλικρινής κι αυθόρμητος» κατά τη συνάντησή τους.

«Τον εκτιμώ ιδιαίτερα», σημείωσε. 

Ερωτηθείς για το τι εύχεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, είπε: «Εύχομαι  ό,τι καλύτερο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς».

 

«Εμείς δεν ταυτιζόμαστε με κανένα κόμμα, με ενδιαφέρει η ευημερία στην πατρίδα», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ενώνει το κόμμα 30 χρόνια μετά τον θάνατό του και «κλείνει» τα εσωκομματικά μέτωπα
Το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τον ιδρυτή του ως τον πολιτικό εκείνο που έδωσε περιεχόμενο στην «κοινωνική δικαιοσύνη», τη «λαϊκή συμμετοχή» και την «εθνική αξιοπρέπεια»
Αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8