Πολιτική

Άστραψε και βρόντηξε ο Βενιζέλος πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του

Άστραψε και βρόντηξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Πολιτικού Συμβουλίου πριν ανακοινώσει την πρόθεση του να εγκαταλείψει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης είπε ότι η διάσπαση βρίσκεται στη βάση τονίζοντας ότι δεν υφίσταται καμία λειτουργία του κόμματος.

“Είμαστε στα γραφεία, έξι όροφοι, με έξι κόμματα” είπε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να δεχθεί τα πυρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ δεν βοήθησε στις εκλογές και ήταν άφαντη.

“Σε παίρναμε τηλέφωνο για να είσαι υποψήφιος και δεν σε βρίσκαμε, έκλεινες το κινητό σου”, είπε ο κ. Βενιζέλος προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του κ. Χρηστίδη και την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση.

Ο κ. Βενιζέλος έβαλε στο στόχαστρό του και τα φαινόμενα…”Κακλαμανισμού”, με αφορμή όπως χαρακτήρισε κινήσεις στελεχών που ήταν και στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και στη συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου και αναφερόμενος στην περίπτωση της Χίου όπου δεν κατέβηκε υποψήφιος ο Κώστας Τριαντάφυλλος αλλά το ΠΑΣΟΚ παρ΄όλα αυτά πήρε καλό εκλογικό ποσοστό. “Δεν θα ανεχθώ φαινόμενα μικρού Κακλαμανισμού” πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι στην πορεία προς το συνέδριο, το ΠΑΣΟΚ θα συνομιλήσει με τους ψηφοφόρους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ,όπως είπε, δεν θα ανεχθεί εναγκαλισμούς στελεχών με αυτούς που διέσπασαν την παράταξη στέλνοντας σαφές μήνυμα σε εκείνους που θα επιδιώξουν να επανενώσουν την παράταξη φέρνοντας πίσω στελέχη και πρώην βουλευτές που ήταν υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 40
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης