Πολιτική

Αχιλλέας Μπέος: Δήλωση ΠΑΣΟΚ για τις βιαιοπραγίες του δημάρχου Βόλου

«Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης και μέλη της Κυβέρνησής του, φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στο Δημαρχείο Βόλου με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, για τα σεημερινά επεισόδια στον Βόλο.  

«Σήμερα βλέπουμε τον κ. Μπέο να προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον πολιτών και να μετέρχεται απαράδεκτων συμπεριφορών με χειροδικίες, ύβρεις και ρίψεις νερού», προσθέτει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για τις βιαιοπραγίες του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο. 

«Την ώρα μάλιστα που ο Βόλος πλημμύρησε για δεύτερη φορά, το νερό παραμένει ακατάλληλο σε πολλές περιοχές, κατοικίες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και μέρες και το οδικό δίκτυο έχει υποστεί τεράστιες ζημιές.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο της πόλης.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από υπόγεια χρίσματα και δήθεν μη στηρίξεις, ενώ όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

Ας κορνιζάρουν τις χαρούμενες φωτογραφίες με τον κ. Μπέο από το Δημαρχείο του Βόλου. Αυτά είναι τα παράσημά τους», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιο κοντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η περίπτωση του βουλευτή Μανώλη Χνάρη
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτήθηκε από τον Νίκο Ευαγγελάτο εάν συμπεριλαμβάνετε στην δικογραφία και ο βουλευτής Μανώλης Χνάρης, ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Επιχείρηση damage control με ανάληψη ευθύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο κίνδυνος μιας νέας δικογραφίας από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι θα καταλογιστούν τα αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στους πραγματικούς δικαιούχους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 1
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1