Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυγενάκης: Αποχωρούμε από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

Αυγενάκης: Αποχωρούμε από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες
photo intime

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με την απόφασή της να μην προχωρήσει ακόμη στο κλείσιμο της Βουλής.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο facebook καλεί την κυβέρνηση «φεύγοντας» να «δείξει τον στοιχειώδη σεβασμό στους θεσμούς».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 3 ημέρες, επιχειρεί να περάσει 4 νομοσχέδια στο πόδι και άγνωστο αριθμό τροπολογιών. Η ΝΔ ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη δεν προτίθεται να συμπράξει στον ευτελισμό των Θεσμών από μια κυβέρνηση που δεν έχει πλέον καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να λαμβάνει αποφάσεις. Αποχωρούμε λοιπόν από όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, διότι δεν δεχόμαστε να είμαστε παρόντες σε μια απονομιμοποιημένη Βουλή», σημειώνει ο κ. Αυγενάκης.

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν πήγε, ήδη, από χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως είχε ανακοινώσει μετά τις ευρωεκλογές, αλλά επέλεξε να καθυστερήσει μια εβδομάδα δείχνει από μόνο του ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μήνυμα που τους έστειλαν οι πολίτες, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Φεύγοντας, ας δείξουν τον στοιχειώδη σεβασμό στους Θεσμούς”, καταλήγει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις