Πολιτική

Αυγενάκης: Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφο

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρές ψήφους», σημειώνει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και προσθέτει πως “θέλουμε την αλήθεια ή το ψέμα; Την ασφάλεια και την ευημερία ή τις μολότοφ και τα αντίδωρα στους κομματικούς πελάτες; Θέλουμε πατριωτική ευθύνη ή ανεύθυνους πειραματισμούς; Θέλουμε σχέδιο, προετοιμασία και επαγγελματισμό ή ερασιτέχνες καιροσκόπους που μπλέκουν την εξωτερική πολιτική με πονηρούς λεονταρισμούς; Η απάντηση των πολιτών θα σημάνει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την επιστροφή του κ. Τσίπρα στο σπίτι του. Θέλουμε το αποτέλεσμα να είναι καθαρό και με ισχυρότατο μήνυμα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λ. Αυγενάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης υπογραμμίζει την ανανέωση στις τάξεις της ΝΔ: «Ανοίξαμε τις πόρτες της ΝΔ στην κοινωνία. Και να ξέρετε ότι η δέσμευση του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για γενναία ανανέωση είναι δέσμευση με πραγματικό περιεχόμενο. Το είδατε στο ευρωψηφοδέλτιό μας, θα το δείτε και στα εθνικά μας ψηφοδέλτια», διαβεβαιώνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας «οργώνει» τη χώρα και παίρνει τον δρόμο για τις κάλπες
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο κύκλος των επισκέψεων συνεχίζεται στη Μεσσηνία - Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί στις 13.00 το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα συζητήσει με τους εργαζομένους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
«Η ευθύνη μας είναι να τα υπερασπιζόμαστε με σταθερότητα, ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, συμμαχίες και τεκμηριωμένο λόγο, πάντα με βάση το Διεθνές Δίκαιο» σημείωσε
Κυριάκος Μητσοτάκης 38
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 8