Πολιτική

Αυγενάκης για μήνυση ΣΥΡΙΖΑ: Στο κόμμα της «Αριστεράς» αναζητούν πολιτικό αδιέξοδο

«Μέσα στην απόγνωσή τους από τα όσα εξελίσσονται στο κόμμα της ”Αριστεράς”, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει εμμονικά το αναίσχυντο ψέμα και τη συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας. Χωρίς ίχνος ντροπής, αναζητά σανίδα σωτηρίας στο πολιτικό αδιέξοδό του» αναφέρει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης σε απάντησή του στη μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά πλέον τα όρια του κωμικού και γίνεται μέρα με τη μέρα τραγικότερη. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στο θέατρο του παραλόγου», συμπληρώνει ο Λευτέρης Αυγενάκης στην πρώτη του αντίδραση ως προς τη μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Αυγενάκης υπογραμμίζει ότι «μπροστά στα μεγάλα προβλήματα και στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός και η περιοχή της Θεσσαλίας, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, κοιτώντας μόνο μπροστά» και συμπληρώνει: «Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους αγρότες μας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο».

Σημειώνεται ότι ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης και Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης κατέθεσαν αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζητάνε να ερευνηθεί εάν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης και ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έχουν τελέσει το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό Plan B κατά της ακρίβειας ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κύπρο – Στα 800 εκατ. ευρώ τα μέτρα στήριξης από την αρχή του πολέμου
«Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα από άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά καμία χώρα δεν μπορεί να θεωρείται θωρακισμένη απέναντι σε ένα σοκ τέτοιου μεγέθους»
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6