Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αυγέρη σε Παπαδάκη: «Σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν την απουσία μου»

Αυγέρη σε Παπαδάκη: «Σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν την απουσία μου»

Για «σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν την απουσία της» κάνει λόγο η Δώρα Αυγέρη, απαντώντας στα «βέλη» του Γιώργου Παπαδάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη ενώ ήταν στον τηλεοπτικό αέρα από τους καλεσμένους του, Τάνια Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο, επειδή δεν συμμετείχαν στην κουβέντα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, μετά από σχετική συνεννόηση μαζί της, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος.

«Είναι σημαντικό το ότι τηρήθηκαν οι βασικές αρχές δεοντολογίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μου, για τις οποίες ουδεμία αντίρρηση υπήρχε από τους υπεύθυνους της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» κατά την αποδοχή παραχώρησής της.

Εξάλλου, αυτό δεν το αμφισβήτησε στον τηλεοπτικό αέρα και ο ίδιος ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης.

 

Θα ήταν ένα βήμα μπροστά, αν δεν ακολουθούσαν τα σοβαρά στραβοπατήματα στην τήρηση της δεοντολογίας εν τη απουσία μου», απάντησε η ίδια λίγες ώρες αργότερα με σχετική ανάρτησή της στο Facebook.

Tι είπε νωρίτερα ο Γιώργος Παπαδάκης

«Είχαμε προηγουμένως την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Δώρα Αυγέρη. Δεν ήταν απολύτως δεοντολογικό να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις. Ανεξαρτήτως αν είχε γίνει συνεννόηση με τον αρχισυντάκτη ή όχι να μην παρέμβει κανείς άλλος. Αν γινόταν κάτι διαφορετικό η κυρία Αυγέρη μπορεί και να αποχωρούσε. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Κάτια και τον Ανδρέα», είπε ο Παπαδάκης.

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή είπε: «Εγώ κάθισα ήσυχη γιατί σέβομαι εσένα Γιώργο. Η κυρία Αυγέρη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, ως παλιά συνάδερφος» ενώ η καλεσμένη Όλγα Γεροβασίλη αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις