Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυγή: Πρώτη φορά… Δευτέρα λόγω συνεδρίου

Αυγή: Πρώτη φορά… Δευτέρα λόγω συνεδρίου

Με ειδική έκδοση, η Αυγή κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Δευτέρα (17.10.2016) αφού καλύπτει τα όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε με την συντριπτική εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του κόμματος και την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Σε κόκκινο φόντο, με μια φωτογραφία του χαμογελαστού Αλέξη Τσίπρα και τίτλο «Η επίμονη Αριστερά», η ειδική έκδοση της Αυγής ήταν από νωρίς το πρωί στα περίπτερα, «σπάζοντας» την παράδοση που τη θέλει, ως πρωινή εφημερίδα να μην κυκλοφορεί τις Δευτέρες.

«”Με την Αριστερά μπροστά, για την Ελλάδα που μας αξίζει” ήταν τόσο το σύνθημα όσο και η -επί της ουσίας- απόφαση του συνεδρίου», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Αυγή και προσθέτει πως «”Αποφασισμένοι εμφανίστηκαν οι σύνεδροι να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη με προγραμματικές επεξεργασίες, αλλά και κριτικές παρεμβάσεις, στο πλάι της κυβέρνησης, για να βγάλει τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Κλίμα ενότητας και πλήρους συναίσθησης για τις δυσκολίες του εγχειρήματος και τις αγωνίες των πολιτών επικράτησε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ”».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε