Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι βουλευτές που θα μετέχουν στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Προκαταρκτική
photo intime

Αυτοί θα είναι οι βουλευτές της ΝΔ,του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που θα μετέχουν στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για την Δημήτρη Παπαγγελόπουλο που από την ερχόμενη Τρίτη πιάνει δουλειά.

Οι 14 βουλευτές της ΝΔ θα είναι: Πλεύρης Αθανάσιος, Μπούγας Βασίλης, Σταύρος Κελέτσης, Κότσηρας Γιώργος , Ζωή Ράπτη , Βασίλης Υψηλάντης ( ήταν και οι ομιλητές προχθές) καθώς και οι Κώστας Καραγκούνης, Κυρανάκης Κωνσταντίνος, Παναγής Καππάτος, , Στάθης Κωνσταντινίδης, Άννα Μάνη –Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα

Οι 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι :Δημήτρης Τζανακόπουλος, Πάυλος Πολάκης, Σπύρος Λάππας, Γιάννης Ραγκούσης, Γιάννης Γκιόλας (που ήταν και αυτοί που σήκωσαν για τον ΣΥΡΙΖΑ την υπεράσπιση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προχθές στην Ολομέλεια) αλλά και οι Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Δώρα Αυγέρη.

Από το ΚΚΕ μάλλον θα είναι ο Νίκος Καραθανασόπουλος,  ενώ το ΜέΡα 25 όπως έχει ανακοινώσει θα απέχει από τις εργασίες της προανακριτικής.

Συνολικά τα μέλη της Επιτροπής «τυπικά» θα είναι 26 και ο συσχετισμός διαμορφώνεται σε 14 βουλευτές από την ΝΔ και 12 της αντιπολίτευσης. Μετά όμως την «αποχή» του ΜέΡΑ 25, τα μέλη που θα είναι στην συνεδρίαση θα είναι 25 και ο συσχετισμός θα διαμορφωθεί σε 14 για την συμπολίτευση και 11 της αντιπολίτευσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις