Πολιτική

Αυτοτραυματίστηκε με το όπλο του ο φρουρός της ΝΔ

Ο αστυνομικός σκοπός των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στο Μοσχάτο, τραυματίστηκε κατα λάθος με το υπηρεσιακό του όπλο το πρωί του Σαββάτου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αστυνομικός ήταν σκοπός στην πίσω πλευρά των γραφείων και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, περιεργαζόταν το όπλο του, αλλά αυτό εκπυρσοκρότησε. Η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο αλεξίσφαιρο τζάμι των γραφείων και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα : Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
72
Μαρία Καρυστιανού: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαλέγει ως αντίπαλο τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τον βολεύει
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» περιέγραψε το νέο κόμμα ως κίνημα πολιτικής ευθύνης, έθεσε ως στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές και εξαπέλυσε επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος 
Μαρία Καρυστιανού
24