Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Debate για τους υποψήφιους;

Επιστολή Μπακογιάννη για τους όρους της προεκλογικής εκστρατείας των 4 υποψηφίων. 

Σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με επιστολή της στους τρεις συνυποψήφιους της για την προεδρία της ΝΔ ζητάει να υπάρξει κοινή συμφωνία για προεκλογικούς κανόνες. 

Προφανώς για να μην απειληθεί η ΝΔ με εσωστρέφεια προτείνει να συμφωνήσουν σε δύο κοινές εμφανίσεις όλων των υποψηφίων σε κομματικές εκδηλώσεις αλλά και κοινή γραμμή επικοινωνίας για να μην υπάρχουν υπερβολές μεταξύ στελεχών που στηρίζουν διαφορετικούς υποψήφιους.

 Η απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ήταν θετική και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Πρότεινε να γίνουν δύο debate στην τηλεόραση. Ένα πριν την εκλογή και ένα ακόμη αν υπάρξει δεύτερος γύρος πριν την τελική εκλογή του προέδρου.

Και ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε άμεσα επιστολή στην Ντ. Μπακογιάννη σε πολύ φιλικό τόνο και γραμμένη μάλιστα σε β’ ενικό. Συμφώνησε ότι πρέπει να συζητήσουν το πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “οι όποιες διαφοροποιήσεις δεν θα πρέπει να ευτελίστουν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ούτε και θα πρέπει τα ΜΜΕ να γίνουν πεδίο μεταξύ μας προστριβών”.

Βέβαια η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν άφησε εκτός τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον οποίο έστειλε επιστολή με τις θέσεις της πάνω στις προτάσεις που διατύπωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ συνεδριάζει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 ενόψει του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου, για να εγκρίνει την εισήγηση την οποία θα καταθέσει στο συνέδριο για την αναθεώρηση του καταστατικού.   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε