Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δείπνο Ομπάμα: Υπό τους ήχους Μίκη Θεοδωράκη και John Lennon!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Δύο ελληνικά και δύο ξένα τραγούδια θα αποτελέσουν την… μουσική επένδυση στο επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν του αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα. Όλο το παρασκήνιο.

Έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια τον Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο αργότερα προέβη και σε κοινές δηλώσεις. Ο λόγος φυσικά για τον -απερχόμενο- πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διανύει την πρώτη ημέρα επίσκεψης στη χώρα μας.

Μετά από όλα αυτά, πάντως, σειρά έχει το δείπνο! Για τις 19:30, λοιπόν, έχει προγραμματιστεί το δείπνο στο οποίο θα παρακαθίσει ο Πλανητάρχης. Ένα δείπνο το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Για το… μενού του δείπνου σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το σαββατοκύριακο κι έτσι τα… φρέσκα κουλούρια έχουν να κάνουν με την μουσική υπόκρουση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα είναι τα τραγούδια που θα ακουστούν στο δείπνο: Το “Imagine“, του θρυλικού John Lennon, το “Χρυσοπράσινο φύλλο“, του Μίκη Θεοδωράκη, το “Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ“, επίσης του Μίκη Θεοδωράκη και τέλος το “Sound of silence“, των Simon & Garfunkel, από την παιδική χορωδία της Λυρικής.

Πάρτε μια “γεύση”!

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε