Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δείτε Live: Την ομιλία Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Δείτε Live: Την ομιλία Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Εκτενή και σημαντική αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια αναμένεται να κάνει στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα εξηγήσει γιατί η θέση της Ελλάδας πρέπει να είναι στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ για την ευημερία των πολιτών και την εθνική ασφάλεια της χώρας. Θα αναφερθεί ακόμα και στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας και για την αποφασιστικότητά μας στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Θα ασκήσει δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης και θα εξηγήσει γιατί τα αποτελέσματα του ενός χρόνου «διαπραγμάτευση» σημαίνουν νέα μέτρα λιτότητας. Θα τονίσει ότι δεν πρόκειται η ΝΔ να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση. Δικός τους είναι ο λογαριασμός, αυτοί θα τον πληρώσουν.

Τέλος, θα επαναφέρει για ακόμη μια φορά το αίτημα για εκλογές και θα εξηγήσει πως η ΝΔ θα φέρει ξανά την ελπίδα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε