Πολιτική

“Δεν αναφέρθηκα στον Λυκουρέζο” λέει η Παπακώστα μετά την αγωγή!

Μετά την αγωγή που κατέθεσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Κατερίνα Παπακώστα κάνει... πολλά βήματα πίσω και αναφέρει πως δεν αναφέρθηκε στον γνωστό ποινικολόγο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή «Για την Ελλάδα…» στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, έδωσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, με νέα δήλωσή της.

Η Παπακώστα και η… αναδίπλωση

«Με πραγματική έκπληξη άκουσα τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο να κάνει λόγο για βαρύτατο ολίσθημά μου και για ατυχή προσπάθεια ανασκευής δήλωσής μου» αναφέρει στη νέα δήλωσή της η κ. Παπακώστα.

«Επαναλαμβάνω ότι η αρχική μου δήλωση αφορούσε απάντηση σε ερώτημα που δέχθηκα από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης σχετικά με την αποκαλούμενη από τον Τύπο “μαφία των φυλακών” και ήθελα να εξάρω το έργο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας» συνέχισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθαρίζοντας πως «Σε καμία από τις δηλώσεις μου δεν αναφέρθηκα στον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος, όπως κάθε πολίτης που είναι ύποπτος ή κατηγορείται, έχει εκ του Νόμου το τεκμήριο της αθωότητας.

Υπό αυτή την έννοια δεν προέβην σε ανασκευή δήλωσής μου επειδή ουδέποτε υπήρξε δήλωσή μου επί προσωπικού για πολίτη ο οποίος έχει εκκρεμή υπόθεση στη Δικαιοσύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο: Οι πέντε προϋποθέσεις και ο παράγοντας των δικογραφιών
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοράη, μια αναμέτρηση το φθινόπωρο θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την αντιπολίτευση ενώ τα νέα πολιτικά σχήματα δεν θα έχουν ακόμη προλάβει να οργανωθούν
Εκλογές
Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις και η αντιμετώπιση των επιζωοτιών
Εξετάστηκαν οι νέες καταβολές, η επιδότηση τιμολογίων λιπασμάτων και τα μέτρα βιοασφάλειας για ευλογιά αιγοπροβάτων και αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
Μητσοτάκης, σύσκεψη στο Μαξίμου