Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δένδιας: Η ΕΛΑΣ δεν είναι για να κάνει παρελάσεις…

Δένδιας: Η ΕΛΑΣ δεν είναι για να κάνει παρελάσεις…

Έντονη κριτική άσκησε στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας για την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Ο κ. Δένδιας τόνισε πως «ο ρόλος της υπουργού δεν είναι να κάνει διαπιστώσεις αλλά για να προβλέπει και να φορτίζει να κολάζεται το έγκλημα». Μάλιστα απαντώντας ουσιαστικά στα όσα νωρίτερα είχε αναφέρει η υπουργός για την βομβιστική επίθεση στο Νέο Φάληρο είπε πως «θέλω ξεκινώντας την ομιλία μου να εκφράσω και εγώ την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη μου για την βομβιστική επίθεση σήμερα στο ΣΚΑΙ και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και πρόσθεσε « θα ήθελα να πω όμως στην κυρία Υπουργό ότι δεν κάθεται σε αυτή την θέση, για πολύ λίγο ακόμη, για να κάνει διαπιστώσεις μόνο αλλά και για δύο άλλους λόγους. Ο ένας για να μεριμνά και να προλαμβάνει και η άλλη για να να κολάζετε παράνομες πράξεις”.

“Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι τα γραφεία του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δεν ήταν ένα σημείο που δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Η ΕΛΑΣ δεν είναι για να κάνει παρελάσεις, η βόμβα αυτή είναι κίνδυνος όχι για τον ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αλλά για τους πολίτες. Η Δημοκρατία δεν απέτρεψε αυτή την επίθεση και αυτό συνιστά αποτυχία για την Δημοκρατία και την ευθύνη την έχει ο υπουργός. Κυρία υπουργέ γιατί δεν επιτράπηκε το χτύπημα…»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις