Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Δένδιας: Με ποιά κίνηση απάντησε στην επίθεση βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Δένδιας: Με ποιά κίνηση απάντησε στην επίθεση βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια κατά την συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή για το έγκλημα στα Γιάννενα από έναν αλβανό δραπέτη.

Ο κ. Λαγός είπε μεταξύ άλλων ότι ο αλβανός δραπέτης συνελήφθη εντελώς τυχαία κάνοντας ωτοστοπ αφού είχε πετάξει χειροβομβίδες και είχε δολογφονήσει δυο ανθρώπους και κατηγόρησε τον κ. Δένδια ότι δεν έσπευσε στα Γιάννενα όπως στην Μανωλάδα.

“Είδαμε στη Μανωλάδα τον υπουργό να τρέχει να δίνει τη συμπαράσταση του στους μετανάστες, στην περιοχή των Ιωαννίνων όμως δεν τον είδαμε γιατί ήταν έλληνες”, είπε χαρακτηριστικά.

“Το έγκλημα ήταν βαρύτατο σε βάρος δύο συνανθρώπων μας, εξιχνιάστηκε και συνελήφθη ο δράστης. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού”, απάντησε ο υπουργός.

Παίρνοντας ξανά τον λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είπε ότι “η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη του υπουργού που είναι λαλίστατος όταν βρίσκεται σε διάφορα γραφεία με δικούς του φίλους μασονικής τάξεως. Εκεί είναι λαλίστατος”, είπε ο κ. Λαγός.

Και συνέχισε: “Θα μας απαντήσει; Σας έχουν γραμμένους οι κακοποιοί στα παλιά τους παπούτσια. Ο συγκεκριμένος κακοποιός ήταν φυλακισμένος βγήκε έξω σκότωσε και έχει το θράσος ο υπουργός και να μας απαντά με αυτό τον τρόπο. Λίγη ντροπή δεν βλάφτει”, κατέληξε.

Ο προεδρεύων του σώματος Γιάννης Δραγασάκης τότε είπε:

“Ο υπουργός έχει το λόγο”.

Τότε, ο κ. Δένδιας απάντησε αρνητικά κουνώντας απαξιωτικά το κεφάλι του με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του εκτός της Χρυσής Αυγής να χειροκροτήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρυσή Αυγή: Να κληθεί σε απολογία ο Δραγασάκης

“Στα μανταλάκια” θα κρεμάει ο Μεϊμαράκης τους κουμπουροφόρους βουλευτές

Θορυβήθηκαν μετά το Χάιλ Χίτλερ και τους “κουμπουροφόρους” βουλευτές

Η Χρυσή Αυγή ζητά τον αποκλεισμό του Δραγασάκη από τη Βουλή

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε