Πολιτική

ΔΕΘ 2017: Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ΔΕΘ 2017. Την Κυριακή 10.09.2017 η συνέντευξη Τύπου.

Το Σάββαρο, 09.09.2017, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ 2017. Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε αναλυτικά το πρόγραμμά του στην συμπρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα Τσίπρα στην ΔΕΘ 2017

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός είναι το εξής:

Σάββατο, 9/9

Στις 10:00 ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και το Σωματείο Εργαζομένων.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Περίπτερα της Έκθεσης.

Στις 11:30 θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Κίνας, Τιμώμενης Χώρας.

Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Κυριακή, 10/9

Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Δυναμικά… προεόρτια

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, πάντως, ξεκίνησε με δυναμικές κινητοποιήσεις, ως είθισται άλλωστε. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής, 08.09.2017, ένστολοι πραγματοίησαν Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι ένστολοι ζητούν την επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του 2012. Η διαδήλωση κατέληξε με… καπνογόνα, με τους ενστόλους να δημιουργούν αν μη τι άλλο εντυπωσιακές εικόνες. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, και όταν έφτασαν σε αυτό άναψαν τα καπνογόνα φωνάζοντας συνθήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ, ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση με πολύ κόσμο.

Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ με όλα τα αιτήματα των ενστόλων

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Έλεος με τα fake news» ξεσπά η Σοφία Μητσοτάκη για τα εισιτήρια με τους Boston Celtics, το ποπ κορν και την κόκα κόλα του πρωθυπουργού
Ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος ισχυρίστηκε πως ακόμα και τα έξοδα για ποπ κορν και αναψυκτικά πληρώθηκαν από το ελληνικό Δημόσιο
Σοφία Μητσοτάκη
65
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου με φόντο την απεργία πείνας Ρούτσι: «Παραμένει αρπακτικό του ανθρώπινου πόνου», «γελοίο πρόσωπο»
Αφορμή της διαμάχης η υπόθεση του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι, ο οποίος ζητά την εκταφή του γιου του που σκοτώθηκε στα Τέμπη, αλλά και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής
73
Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα για το νέο κόμμα σε ερώτηση Έλληνα φοιτητή στη Σορβόννη - «Πρέπει να αφουγκραστώ το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία»
«Όσο για το πώς μπορεί να επέλθει πολιτική αλλαγή αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε μέσα από την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων είτε από ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος»
Ο Αλέξης Τσίπρας 139
«Δημιουργείται σωματείο γυναικών που υπέστησαν bullying από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» - Τι αποκαλύπτει πρώην υποψήφια της Πλεύσης Ελευθερίας
«Το πρωί αγκαλιάζει χαροκαμένες μάνες για τις κάμερες και το βράδυ χορεύει στα γλέντια με τα ίδια ρούχα. Φοράει μάσκα. Είναι συστημική», ανέφερε η Όλγα Δάλλα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 11
Άδωνις Γεωργιάδης κατά γιατρών Πάνου Ρούτσι: Κινδυνεύει η ζωή του και παίζουν παιχνίδια
«Έχουμε το πρωτοφανές περιστατικό ότι οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας, χωρίς να έχουν το νόμιμο δικαίωμα, εξέδωσαν ανακοίνωση εκπροσωπόντας το ΕΣΥ, ενώ δεν το εκπροσωπούν», ανέφερε ο Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στην διημερίδα του υπουργείου
43