Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΔΕΘ 2021 – Συνέντευξη Τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη: Η ερώτηση του newsit.gr στον Πρωθυπουργό

ΔΕΘ 2021 – Συνέντευξη Τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη: Η ερώτηση του newsit.gr στον Πρωθυπουργό

Αδιανόητο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό που συμβαίνει με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό, απαντώντας στη σχετική ερώτηση της διευθύντριας του newsit.gr, Κατερίνας Σερέτη, κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2021.

«Το θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών έχει πάρει τελικά μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που φανταζόμασταν. Γιατρός χαρακτήρισε όσους τα έχουν προμηθευτεί Ταλιμπάν ζωσμένους με εκρηκτικά. Οι άνθρωποι που τα χορήγησαν και είναι και στον χώρο της υγείας όχι μόνο παρέβησαν τον όρκο τους, αλλά παρανόμησαν κιόλας. Θα αφήσετε την εξέταση των περιπτώσεων αυτών μόνο στα πειθαρχικά συμβούλια ή σκοπεύετε να πάρετε νέα και πιο σκληρά μέτρα εναντίον όσων στρέφονται με την στάση τους κατά των συνανθρώπων τους εν μέσω πανδημίας;», ερώτηθηκε ο Πρωθυπουργός. 

«Ίσως θα θυμάστε πως, όταν ήμουν υπουργός, ήμουν ο πρώτος που ανακίνησε το ζήτημα των πλαστών βεβαιώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο. Θα εξαντλήσουμε την πιθαρχική μας αυστηρότητα. Δεν θεωρώ ότι το φαινόμενο είναι τόσο μαζικό. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων, η χλεύη των συναδέλφων ίσως να είναι πιο ισχυρό αποτρεπτικό μέτρο από μία ποινή», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην ερώτηση του newsit.gr.  

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις