Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διαγράφεται από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης!

Διαγράφεται από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης!

Την διαγραφή του Στάθη Παναγούλη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας και με την διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου από τους ΑΝΕΛ και την παραίτηση το πρωί του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη η κυβέρνηση μένει με 153 βουλευτές.

Νωρίτερα, ο Στάθης Παναγούλης εξήγησε γιατί απέχει από την κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο. Μάλιστα, με σκληρή επιστολή του ο κ. Παναγούλης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση προκαλώντας άλλον ένα πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα!

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

«Έκανα πολύ υπομονή ψηφίζοντας με μοναδικό λόγο να αποτραπεί η έξοδος από το ευρώ. Έκανα πέτρα την καρδιά μου ψηφίζοντας υπο την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους, περικοπές εναντίον μεσαίων και φτωχών οι οποίοι μας στήριξαν για να μην τους πετσοκόψουμε άλλο την ζωή. Ήρθα αντιμέτωπος με την συνείδησή μου και τις αντιστασιακές μου αρχές.
Υπακούοντας όμως στην θύελλα αντιδράσεων των πολιτών αρνούμαι να οδηγήσω στον δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής.
Για τους παραπάνω λόγους κρίνοντας ότι δεν διακυβέυεται η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης απέχω από την σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθειά του να ανακτήσει ο λαός την αξιοπρέπειά του και τα χαμένα του δικαιώματα.»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε