Πολιτική

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας – Τον “έκαψε” η φωτογραφία με τη σημαία της Χούντας

Η κεντρική επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο, εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Στυλίδας και αντιπρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της γαλάζιας παράταξης.

Ανήμερα της 53ης επετείου από την κήρυξη της στρατιωτικής δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967, ο Χριστόφορος Ανδρίτσος κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του με τη σημαία της Χούντας, προκαλώντας σάλο..  

Σύμφωνα με την απόφαση της ΝΔ η διαγραφή του Χριστόφορου Ανδρίτσου είναι οριστική καθώς – όπως σημειώνεται – το περιεχόμενο της δημοσίευσης “αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος”.

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

“Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.

Ο Χρ. Ανδρίτσος ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, ανέβασε φωτογραφία όπου κρατούσε χαμογελαστός τη σημαία της Χούντας και ευχόταν σε φίλους και ακολούθους του “χρόνια πολλά” (!).

Η φωτογραφία κατέβηκε από το προφίλ του αντιδημάρχου Χριστόφορου Ανδρίτσου στο Facebook, αλλά το κακό είχε γίνει.

Αμέσως μετά τον σάλο, η δήμαρχος Στυλίδας και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βιργινία Στεργίου, δήλωσε: “Με αφορμή την ανάρτηση Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας στα Social media δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι καταδικαστέα, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά ή αναφορά βλάπτει τη Δημοκρατία μας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Μαξίμου: «Να ανέβει το ελληνικό τένις ακόμα πιο ψηλά»
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι στον τελικό του ATP 250 της Αθήνας, κατακτώντας στα 38 του χρόνια τον 101ο τίτλο του στο ανδρικό tour
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς
9
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά: «Τον εκτιμώ αλλά είμαστε αυτόνομοι»
«Σε κάποια πράγματα από αυτά που που λέει ο Αντώνης Σαμαράς, συμφωνώ», σχολίασε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής - Τι είπε για την εξέγερση των μεταναστών στη δομή φιλοξενίας στις Σέρρες
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Πολυτεχνείο: Τα μηνύματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη για την επέτειο – «Κρατάμε ζωντανό εκείνο το σκίρτημα ελευθερίας»
«Τιμούμε την εξέγερση του 1973 αναβαθμίζοντας την Παιδεία, ώστε να συμβαδίζει με την εποχή μας» τονίζει ο πρωθυπουργός, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει πως «στα χρόνια που έρχονται το Πολυτεχνείο θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο»
Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Επέτειος Πολυτεχνείου: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατέθεσε στεφάνι – «Είναι η υπεύθυνη λαϊκή και γενναία διεκδίκηση της δημοκρατίας»
«Σήμερα, τιμώντας το Πολυτεχνείο και όσους αψήφισαν τη ζωή τους για αυτό, αναμετριόμαστε με το χρέος μας απέναντί στο ευαίσθητο πολίτευμα της δημοκρατίας», είπε μεταξύ άλλων
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Καταθέτει στεφάνι