Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις Βίζερ – “Η σπέκουλα των fake news δεν έχει τελειωμό”

ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ

Για “fake news” κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα των δηλώσεων του Τόμας Βίζερ. Ο απερχόμενος πρόεδρος του EuroWorking Group φέρεται να δήλωσε πως “καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεων, και πως ο Βίζερ δεν είπε αυτό, αλλά ότι η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο λόγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η σπέκουλα και τα fake news εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα η διαστρέβλωση των δηλώσεων του απερχόμενου προέδρου του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος μιλώντας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, σημείωσε πως “η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο χρόνο”.

Συμπληρώνει δε, πως οι ιστοσελίδες “iefimerida” και “protothema” ισχυρίστηκαν πως ο Τόμας Βίζερ δήλωσε ότι «καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ!. Η εμπάθεια ορισμένων εναντίον της κυβέρνησης τους οδηγεί σε αθλιότητες, οι οποίες εν τέλει πλήττουν την ίδια τη δημοσιογραφία».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις