Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Διαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» η Ραλλία Χρηστίδου

Διαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» η Ραλλία Χρηστίδου

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, διότι τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση, να αντιμετωπίσει, σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, λίγη ώρα μετά το σαρδάμ του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, με το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πλέον σαφές, μετά τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Βορίδη, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Και πώς αλλιώς; Αφού τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση. Έναν μέσα στη Βουλή και έναν έξω, στο δρόμο, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στην αλήθεια και στο φως που προσπαθείτε μάταια να κρατήσετε στο σκοτάδι», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε λίγη ψυχραιμία. Διότι, όταν ο κ. Βορίδης, που φημίζεται για τη ρητορική του δεινότητα, δήθεν δεν θυμάται το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου Κασσελάκη, τότε ο πανικός είναι πάρα πολύ μεγάλος».

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι δια παραλείψεως και εξ’ αμελείας πνίγει, καίει, σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και χαστουκίζει πολίτες!

Είπε χαρακτηριστικά: «Αλλά τι να κάνει ο κ. Βορίδης, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κυρίαρχος του 41%, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με το κενό; Αλήθεια; Προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει ο πρωθυπουργός τα ζητήματα των πολιτών, τις αγωνίες, τα προβλήματα τους. Όσο θεωρεί ο ίδιος ότι αυτά είναι πολιτικό κενό και όσο θεωρεί ότι δια παραλείψεως και εξ αμελείας, είναι δικαιολογημένο να πνίγει, να καίει, να σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και να χαστουκίζει πολίτες και μετά να τους αποζημιώνει, με το αποζημιωτικό σύστημα που αποδίδει κιόλας, τόσο θα απομακρύνεται από την πραγματικότητα της κοινωνίας». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις