Πολιτική

Διαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» η Ραλλία Χρηστίδου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, διότι τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση, να αντιμετωπίσει, σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, λίγη ώρα μετά το σαρδάμ του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, με το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πλέον σαφές, μετά τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Βορίδη, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Και πώς αλλιώς; Αφού τώρα έχει δύο προέδρους στην αξιωματική αντιπολίτευση. Έναν μέσα στη Βουλή και έναν έξω, στο δρόμο, δίπλα στους πολίτες, δίπλα στην αλήθεια και στο φως που προσπαθείτε μάταια να κρατήσετε στο σκοτάδι», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε λίγη ψυχραιμία. Διότι, όταν ο κ. Βορίδης, που φημίζεται για τη ρητορική του δεινότητα, δήθεν δεν θυμάται το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου Κασσελάκη, τότε ο πανικός είναι πάρα πολύ μεγάλος».

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε ότι δια παραλείψεως και εξ’ αμελείας πνίγει, καίει, σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και χαστουκίζει πολίτες!

Είπε χαρακτηριστικά: «Αλλά τι να κάνει ο κ. Βορίδης, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κυρίαρχος του 41%, υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με το κενό; Αλήθεια; Προφανώς δεν μπορεί να καταλάβει ο πρωθυπουργός τα ζητήματα των πολιτών, τις αγωνίες, τα προβλήματα τους. Όσο θεωρεί ο ίδιος ότι αυτά είναι πολιτικό κενό και όσο θεωρεί ότι δια παραλείψεως και εξ αμελείας, είναι δικαιολογημένο να πνίγει, να καίει, να σπρώχνει από τα καράβια ανθρώπους και να χαστουκίζει πολίτες και μετά να τους αποζημιώνει, με το αποζημιωτικό σύστημα που αποδίδει κιόλας, τόσο θα απομακρύνεται από την πραγματικότητα της κοινωνίας». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 125