Πολιτική

Διαβάστε στο iatropedia.gr: Αποσύρθηκε η τροπολογία για τις δραστικές ουσίες

Την προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας που προέβλεπε συνταγογράφηση όχι με βάση την εμπορική ονομασία των φαρμάκων αλλά τη δραστική τους ουσία, ανακοίνωσε ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακατεύεται και πάλι η τράπουλα στον τομέα των φαρμάκων καθώς ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης ανακοίνωσε στη βουλή ότι θα αποσύρει προσωρινά την τροπολογία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο χώρο της υγείας και προέβλεπε οι συνταγές των γιατρών να αναγράφουν δραστικές ουσίες και όχι εμπορικές ονομασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης 5
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου